1398/7/9 سه‌شنبه

«باسمه تعالی»

« دانشگاه پیام نور؛ آموزش برای همه، همه جا و همه وقت »

دانشگاه
پیام نور واحد پردیس یکی از مراکز دانشگاهی پیام نور در شرق استان تهران است که در سال 1386 با پذیرش دانشجو در 10 رشته تحصیلی، فعالیت خود را آغاز نمود.

این مرکز دانشگاهی از بدو تاسیس با هدف پاسخگویی به نیازهای جامعه و ایجاد رضایت مندی و فراهم نمودن بسترهای لازم برای توسعه
علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه تلاش و فعالیتهای عمده ای با تاکید برسالم سازی تفکر اجتماعی داشته است.

هم اکنون این واحد دارای حدود 2000 دانشجوی فعال در 30 رشته - گرایش مقطع کارشناسی و 5 رشته - گرایش مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

این مرکز دانشگاهی با داشتن 25 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت و 20 نفر کادر اداری و آموزشی در صدد توسعه کمی و کیفی می باشد.

دانشگاه پیام نور واحد پردیس در حال حاضر دارای 7000 مترمربع زمین است که پروژه در حال ساخت می باشد و اکنون در یک ساختمان آموزشی استیجاری 3 طبقه در شهر پردیس فعالیت دارد.

از جمله امکانات رفاهی برای دانشجویان نیز می توان به نمازخانه، کتابخانه ، آزمایشگاه و کارگاه، سایت اینترنت پرسرعت دانشجویی و... اشاره کرد.

ضمنا تاکنون بیش از 5000 نفر در مقاطع مختلف تحصیلی از این مرکز دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند.